Η Εταιρία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2013 και έχει έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Δραστηριοποιείται στην περισυλλογή, αποθήκευση και διαχείριση Παλαιών Καταλυτών - Απενεργοποιημένων Καταλυτικών Μετατροπέων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

 

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η άμεση και ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών-συνεργατών της. Προκειμένου να έχουμε ικανοποιημένους συνεργάτες, πληρώνουμε άμεσα και τοις μετρητοίς για κάθε φορτίο καταλυτών που μας παραδίδετε.

 

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων περισυλλογής και δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

 

Στις εγκαταστάσεις μας στο Καλοχώρι πραγματοποιείται η προσωρινή αποθήκευση των καταλυτών που συλλέγονται και μεταφορτώνονται με τελικό προορισμό εγκαταστάσεις ανάκτησης των μετάλλων που περιέχονται στον καταλύτη. Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και άδειες για την νόμιμη διαχείριση των αποβλήτων αυτών και σας δίνουμε δελτίο παράδοσης των αποβλήτων αυτών με εγκυρότητα σε όλες τις κρατικές υπηρεσίες.

 

 

Οι τιμές αγοράς των καταλυτών δεν είναι σταθερές και ακολουθούν τις τιμές των μετάλλων στις μεγάλες χρηματιστιακές αγορές. Συνεπώς, προκειμένου να λάβετε άμεσα την τρέχουσα τιμή αγοράς των καταλυτών, μπορείτε είτε να μας τηλεφωνήσετε είτε να συμπληρώσετε την Φόρμα Άμεσης Αγοράς, προκειμένου ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.